Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Tehetségek találkoztak - avagy bekukkantottunk a sportkulisszák mögé

Tehetségek találkoztak - avagy bekukkantottunk a sportkulisszák mögé

Panna, Lili · 2015. február 16. 12:17

Felemelő élményben volt részük azoknak a hajdúdorogi tehetséges diákoknak és szüleiknek, akik egy pénteki napon egy sikeres pályázat kapcsán Debrecenben személyesen találkozhattak, beszélgethettek, fotózkodhattak és saját labdájukat dedikáltathatták a Fradi NB I-es női kézilabdacsapat tagjaival. Nem sokan jutnak el egy ilyen szintű bajnoki mérkőzés kulisszái mögé.

Ez a nap minden szempontból tartalmasnak bizonyult, hiszen a Debreceni Egyetem falai között barangolhattak, megnézték a könyvtárat és a Földtani Intézet ásványgyűjteményét is. A sok érdekesség hallatán jó néhányan megfogalmazták, hogy egyszer majd itt szeretnének tanulni. Ezután irány a Cinema City, ahol mindannyian kikapcsolódhattak egy könnyed családi vígjátékkal.  Egy finom kaja után pedig a lazító programot a DVSC-TVP-AQUATICUM - FTC-REAL CARGO HUNGARIA NB I-es női kézilabda-mérkőzés zárta. Remek volt ez a nap gyereknek, pedagógusnak, diákmentornak és szülőnek egyaránt.