Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

értékközvetítés

1 result

DIA-MOND

Kovácsné Komáromi Éva, Nagyné Fórizs Lenke, Varga Antalné · 2015. július 6. 21:14

 

Egyre több szó esik az iskolákban az új pedagógiai módszerek alkalmazásának szükségességéről, melynek legfontosabb célja az, hogy a hagyományos értékek átadása mellett a XXI. század elején megjelent új társadalmi igényeknek megfelelni tudó fiatalokat engedjünk ki az iskolapadokból.

Ezt szem előtt tartva szerveztük meg 2009 óta szinte minden évben – az idén hatodik alkalommal – DIA-MOND elnevezésű Országos gimnáziumi, szakképző iskolai tehetséggondozó, értékközvetítő tanulmányi csapatversenyünket. Az első öt évben szakközépiskolai és szakiskolai kategóriában vártuk a versenyzőket, ez évben gimnáziumi tanulók részére is meghirdettük.

1 result