Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Nap Kör

1 result

Kemencetapasztás és kerekasztal-beszélgetés

Józsa István, Józsa István Vándoriskolája · 2015. április 11. 12:39

A Nap Kör Alapítványunk tehetségprogramjában résztvevő dörögdi harmadikosok bemutató foglalkozáson kemencét tapasztottak, majd a Nagyvázsonyból, Vigántpetendről, Kapolcsról, Taliándörögdről és Monostorapátiból érkező szülőkkel, pedagógusokkal, civil szervezetekkel, önkormányzatokkal, vállalkozókkal arról beszélgettünk, hogy a térségségben élő gyerekek tehetségfejlesztéséhez milyen helyi adottságokat, természeti és szellemi erőforrásokat lehet hasznosítani, hogy minél ingergazdagabb és valóságos cselekvéseken alapuló tanulási környezetet alakítsunk ki számukra az iskolák nevelőmunkáját színestve.
Józsa István, a tehetségpont szakmai vezetője bemutatta a "Vándoriskola" pedagógiai programját, majd egy kisfilmet láthattak az érdeklődők a három éve zajló Magból kenyér nevelési programról, amely kisiskolásokat vezet végig a magtól a kenyérig tartó csodálatos úton.

1 result