Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Első forgatásunk

Első forgatásunk

Gudmon Olivér · 2015. április 20. 20:43

A forgatáson Hirsch Liliről (fitneszesről) forgattunk filmet. Este 6 órára mentünk forgatni, ugyanis akkor van a fitneszedzés. Elsőként az interjúkat készítettük el Lili legjobb barátnőjével, Tóth Fannival, majd utána az edzővel, Oroszi Beátával csináltam interjút, utolsónak, de nem utolsósorban Lilivel beszélgettünk. Ezután vágóképeket vettünk fel, az operatőr elmagyarázta, mire kell figyelni „vágóképezésnél” és miket kell felvenni. Ezt követően felvettük Lili gyakorlatát. A forgatáson a vállunkra is felvehettük a kamerát és ki is próbálhattuk.