Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Búcsúzás a Képzelt riport egy amerikai popfesztiváltól

Búcsúzás a Képzelt riport egy amerikai popfesztiváltól

Fényi Gyula Jezsuita Gimn. és Koll. médiacsoportja · 2015. április 20. 21:53

A Magis kórus életében egy újabb darab került lezárásra. A 2014/2015-ös tanévben a Képzelt riport egy amerika popfesztiválról című darabot 12-szer adta elő a kórus az alábbi helyszíneken: Miskolc (nyilvános főpróba), Királyhelmec (I.turné), Kisvárda (I.turné), Nyíregyháza (I.turné), Gyöngyös (II.turné), Budapest (II.turné), Szécsény (II.turné), Szentendre (II.turné), Győr (II.turné), Miskolc, Miskolc (miskolci iskolások számára), Miskolc (díszelőadás).

Az esti díszelőadás után egy félórás/órás búcsúbulit tartott a zenekar, akik a darab zenéit játszották, a szereplők pedig táncoltak rá egy nagyot. A darabra mindenki örömmel tekint vissza, mivel mindenkinek meghatározó élmény lett az életében. Bárkivel beszéltünk, mindenki pozitív dolgokat emlegetett a darabbal kapcsolatban.