Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

Angol nyelvű tehetséggondozás Kőbányán...

Angol nyelvű tehetséggondozás Kőbányán...

Harmat Média Klub: Gyergyák-Blázy Zétény, Tóth Róbert , Vámos Janka, Csát Viktor, Szélig Dzsenifer · 2015. március 13. 14:30

A március angol nyelvi sikerektől hangos a Kőbányai Harmat Általános Iskolában! A kerületi angol nyelvi versenyen Sípos Dalma, 8. osztályos tanulónk szerezte meg az első helyet. Az iskolai angol tehetséggondozó "website"-unknak http://www.agendaweb.org/ köszönhetően több tanulónk is az első hat között végzett. Tudásukat nemcsak a versenyen, hanem a Kerületi Pedagógiai Napon, március 12-én tartott bemutató órán is bizonyították Szabóné Valkony Mária, kerületi szaktanácsadó, iskolánk tanára vezetésével. További sok sikert kívánunk nekik!