Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

tehetséggondozás

3 találat

Bolyai nevet viselő Kárpát-medencei középiskolák találkozója Salgótarjánban

A Salgótarjáni Bolyai János Gimnázium médiaszakköre · 2015. március 28. 21:18

2015. március 26-28-a között a Salgótarjáni Bolyai János Gimnáziumban rendezték meg a XIV. Bolyai nevet viselő Kárpát-medencei középiskolák találkozóját.
A Bolyai nevet viselő Kárpát-medencei középiskolák szövetsége a két Bolyai kultuszának ápolására jött létre. 1998-ban Kecskemétről indult el a Bolyai nevet viselő középiskolák összefogását célul kitűző mozgalom. Az intézmények vezetői 2002-ben Ócsán kinyilvánították szándékukat, miszerint évente más-más helyszínen rendezik meg a Bolyai-iskolák találkozóját.
A résztvevő diákok és tanárok idén is összesen kilenc települést képviseltek az iskolában: Aknaszlatinát (Kárpátalja), Budapestet, Kecskemétet, Ócsát, Marosvásárhelyt, Mosonmagyaróvárt, Szombathelyet, Salgótarjánt és Zentát.

Tehetség-médiaműhely Sárospatakon

Sárospatak, Árpád Vezér Gimnázium - médiaműhely · 2015. március 3. 17:02

A sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium Északkelet-Magyarország egyik legfiatalabb középfokú oktatási intézménye. 2013-ban ünnepeltük iskolánk 20. születésnapját. A történelmi örökségekben és oktatási hagyományokban gazdag településen található gimnázium a hagyományos tanórákon kívül nagy hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra. Ezzel együtt pedig a témáiban és lehetőségeiben változatos szakkörökre.

Tehetség-médiaműhely Sárospatakon

Sárospatak, Árpád Vezér Gimnázium - médiaműhely · 2015. március 3. 09:41

A sárospataki Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium a történelmi örökségekben és oktatási hagyományokban gazdag településen a hagyományos tanórákon kívül nagy hangsúlyt fektet a tehetséggondozásra. Erről szól Tehetség-médiaműhely Sárospatakon c. posztunk.

3 találat