Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kedves Látogató!

Az itt található Tehetség Blogot 2015 elején a TÁMOP 3.4.5-12-2012-0001 Tehetséghidak Program alatt meghirdetett, Tehetség Hónapja elnevezésű programunk hívta életre. Számos tehetségponti beszámolónak adott helyet ez a felület, és később a Matehetsz által megvalósított további projekteknek is megjelenési lehetőséget biztosított. A Magyar Templeton Program résztvevői, majd az EFOP 3.2.1 Tehetségek Magyarországa tutoráltjai is közöltek itt rövid élménybeszámolókat.

A blog új bejegyzéseket már nem fogad, de tartalmát itt megőrizzük.

Amennyiben a Matehetsz aktuális tevékenységeiről tájékozódni szeretne, kérjük, keresse föl a tehetseg.hu portálunkat, illetve a matehetsz.hu oldalt.

szakkörök

1 result

TUDÁS - a rejtett tehetségekért

zs · 2015. április 7. 17:23

A TUDÁS arra keresi a választ, hogyan segíthetik a tanárok és a szülők a rejtett tehetségek kibontakozását a természettudományok területén. A Kutató Tanárok Országos Szövetsége (KUTOSZ ) 2015 márciusától egyéves országos projektet indít a TUDÁS – a Természettudomány tanulás és tanítás áttörésének – segítésére.

Az Amgen Alapítványtól kapott 16 millió forintos támogatás révén a KUTOSZ kampányt indít a minőségi munkát végző szakkörök számára, természettudományos expót és ingyenes nyári tábort szervez, a tanárok tudásmegosztását pedig kampányokkal, webinárium-sorozattal és műhelymunkákkal támogatja.

1 result