Menü megnyitása

Életre szóló barátok

Életre szóló barátok

Virág, Budapest · 2017. augusztus 21. 11:00

Indulás a táborba. Az út görcsösen, vegyes érzelmek közepette telt. Vajon rendesek lesznek a táborlakók? Izgalmas vagy unalmas lesz az együtt töltött idő? Megérkeztünk. A tábor helyszíne egy mesebeli kastély volt, egy hatalmas parkkal, teniszpályával és medencével. Rögtön szétosztottak minket csapatokba, ahol kiválasztottunk egy témát (a mi csapatunk a nemek közti különbségeket választotta), amit a hét folyamán kidolgoztunk és pénteken bemutattunk társainknak. A vacsora valami isteni volt, ugyanúgy mint a reggeli és az ebéd.

A többi napon különféle, izgalmas programok voltak. Például: Több, számomra ezidáig ismeretlen sportot (kama, méta, stb.) lehetett kipróbálni, próbára tehettük kézügyességünket (selyem -, kavics festés), izgalmas fizikai kísérleteket mutattak nekünk be. A személyes kedvencem pedig az volt amikor esténként beugróztunk. Szuper volt különféle, vicces szituációkba keveredni.

Végül de nem utolsó sorban arról is említést kell tennem mennyi szép és remélhetőleg életre szóló barátság kötődött. Amennyi kétellyel és félelemmel érkeztünk ebbe a táborba annyi élmennyel és szép emlékkel tértünk haza.